Ponturi pentru bicicliștii începători

traseu-cu-bicicleta-in-maramures

Ești nou în lumea bicicletelor? Iată câteva lucruri pe care trebuie să le știi, și care te vor ajuta să iei decizii potrivite în pasiunea ta pentru biciclete:

1. Site-ul pe care bicicliștii își pun anunțurile este dirtbike.ro.

2. Mulți bicicliști dau comenzi online pentru accesorii / echipamente de biciclete de pe site-uri din Anglia sau Germania la prețuri decente.

3. Vrei să te alături unor grupuri de bicicliști cu care să pedalezi? Îți recomand  https://www.facebook.com/Alian%C8%9Ba-Bicicli%C8%99tilor-982718835208603/

Este important de știut că marea majoritate a bicicliștilor sunt oameni frumoși.

4. Lista cu atelierele pentru biciclete o găsești aici: http://www.blogdebiciclist.ro/harta-service-urilor-de-reparat-biciclete-din-bucuresti/ . Pedalând des o să ai nevoie să mai treci pe la un atelier sau un magazin de biciclete pentru urgențe.

 

5. Cea mai folosită aplicație de către bicicliști este Strava. Cu această aplicație pentru smartphone se înregistrează turele cu bicicleta.

6. La prima vedere este greu să biciclești prin traficul aglomerat din marile orașe din România. Câteva sfaturi pentru începători găsești aici și aici.

7. La turele mai lungi de 30 km trebuie să vă gândiți la o hidratare și o alimentație corespunzătoare (batoane, geluri, eugenii). La fel de importantă este și masa de dinainte de tură. Micul dejun trebuie să fie bogat în carbohidrați.

Spor la pedalat!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: